25 september 2012

Gratis proeven van Ruka en ander cultureel aanbod op de Utrechtse Heuvelrug Zondag 30 september: Amusement & cultuurmarkt in Figi Theater Zeist.

Ruka is op zondag 30 september een van de deelnemers aan de Amusement & cultuurmarkt in het Figi Theater in Zeist. Iedereen kan daar komen proeven van het cultureel aanbod van de Utrechtse Heuvelrug. Op Amusement & cultuurmarkt ziet het publiek korte voorproefjes van de vele culturele instellingen uit de omgeving.

Familievoorstellingen

Speciaal voor Amusement & cultuurmarkt zijn er twee unieke familievoorstellingen van een uur geschreven. In deze voorstellingen komen zang, dans, muziek, theater en cabaret samen. Korte optredens van lokale en regionale groepen en bekende Nederlanders vormen samen twee theaterstukken.

Ruka

Ruka treedt twee keer op: tussen 14.10 - 14.30 buiten voor het Figi Theater, en als onderdeel van de collagevoorstelling Dat is andere koffie, tussen 15.30 - 16.30 in de Willem Pijper-zaal (met: Muziekvereniging Voorwaarts, EDC, Balkankoor Ruka, Oriëntaalse dans Hadyr, Jeugdtheaterschool Masquerade, Vocal Vision, Casa Flamenca en acteurs Nhung Dam en Eva Laurenssen.)

We vinden het leuk als je langskomt op zondag 30 september 2012 van 12.00 – 17.30 uur in Figi Theater Zeist.

Voor meer informatie en het programma kijk op: www.rabobank.nl/uhren www.cultuurzeist.nl

Geen opmerkingen: