16 juni 2011

Fête de la Musique op dinsdag 21 juni bij Pyramide van Austerlitz

Ruka treedt op tijdens het Fête de la Musique bij de Pyramide van Austerlitz, op dinsdag 21 juni 2011. Het concert van 30 minuten begint om 19.30 in het bezoekerscentrum.

Fête de la Musique
Van 18 tot en met 26 juni 2011 wordt Nederland omgetoverd tot muzikale vrijmarkt. Fête de la Musique is het internationale muziekfeest dat traditioneel rond de zonnewende plaatsvindt. Het evenement is ontstaan in 1982 in Frankrijk en heeft zich inmiddels uitgebreid tot 130 landen. Dit jaar vindt het feest voor het eerst plaats in Nederland.

De Pyramide van Austerlitz is de locatie, op 21 juni a.s. in de avond (16.30-23.00 uur), voor de eerste editie van het Fête de la Musique. In het bezoekerscentrum van de Pyramide van Austerlitz zijn er optredens van kleine ensembles, solisten, duetten, etc.; op een podium bij het monument zijn koren en een harmonieorkest te horen.

Er zullen verschillende genres en niveaus vertegenwoordigd zijn: singer/ songwriters o.a. Sjeronimo en Tuur, Harmonieorkest Fidelio, het Woudenbergs Kamer Orkest, maar ook koren: balkankoor Ruka en het Spoorkoor, maken hun opwachting. Als afsluiting in het bezoekerscentrum komt Kingtonic een swingend optreden verzorgen. Voor het volledige programma: www.fdlm.nl of www.defransetijd.nl.

Geen opmerkingen: